SharePoint 2016 voor internationale verdragsorganisatie

9 juni 2019

Door de inzet van SharePoint 2016 als omgeving voor het opslaan en delen van documenten in functionele portalen maakt deze internationale verdragsorganisatie een flinke stap vooruit. SharePoint wordt duurzaam ingezet. Hierdoor ontstaan toekomstbestendige, veilige omgevingen die die 24/7 beschikbaar zijn waarop medewerkers effectief kunnen (samen)werken.

Het herontwerp zal de structuur van de omgeving sterk verbeteren Uitgangspunt zijn de bestaande processen, -procedures en -hulpmiddelen van de organisatie.Ook alle workflows worden opnieuw opgezet. De nieuwe omgeving biedt de vier afdelingen van dit organisatieonderdeel de mogelijkheid effectiever samen te werken. Ook ondersteunen de nieuwe structuur en de krachtige zoekmogelijkheid een eenvoudigere en strakkere controle over documenten. 

Het primaire doel van het project is om de inhoud van de SharePoint-sites van de organisatie te structureren. In lijn met de bedrijfsprocessen van het programmabureau. Ook de inzet van eigentijdse SharePoint-functies en het optimaliseren van het gebruik van beschikbare third party tooling maakt onderdeel uit van onze opdracht. Dit alles zal leiden tot verbeterde samenwerking met én tussen belanghebbenden.

Meer informatie? Aarzel niet ons te bellen of te mailen! Telefoon 020 820 1730 of stuur een mail via ons contactformulier

Share This