Intranet voor internationale NGO

24 mei 2018

Onze klant is een internationale NGO die de filantropische programma’s van een familie beheert en ontwikkelt.

Elk jaar ondersteunen zij ongeveer 2000 projecten in bijna 90 landen over de hele wereld. De ontwikkeling werd voorafgegaan door een onderzoek naar de specifieke functionele behoeften van de internationale groep van medewerkers/gebruikers. Aan de hand van een Agile Scrum werkmethodiek waarbij een aantal user stories werd geschreven, ontwikkelden wij voor onze klant een nieuw intranet op basis van SharePoint | Office 365 in combinatie met Modern UI.

Samenwerking

In nauwe samenwerking met Orange Otters heeft Orangehill de eisen en specificaties verzameld, deze vertaald naar wireframes waarna het intranet inclusief vele functionele oplossingen werd ontwikkeld op het Microsoft SharePoint | Office 365 platform. Ook ontwikkelden wij een aantal zogenaamde custom webparts. Deze compacte functionele elementen stellen onze klant in staat organisatie specifieke functionaliteit in te zetten terwijl de ‘upgradability’ van de Microsoft omgeving gewaarborgd blijft.

Meer informatie? Aarzel niet ons te bellen of te mailen! Telefoon 020 820 1730 of stuur een mail via ons contactformulier.

Share This