Intranetportal voor High Tech Corporation

25 juni 2018

Onze klant is een internationale High Tech Company. Een marktleider die aan de basis staat van vele high tech toepassingen. De afnemers van onze klant maken daarvoor gebruik van het productiemiddel van onze klant.

Met vestigingen over de hele wereld, tienduizenden medewerkers en een snel groeiende marktvraag neemt deze multinational vele honderden medewerkers per maand aan. Deze ‘new hires’ doorlopen een proces van onboarding. Daarin worden zij begeleid door een ervaren medewerker (een buddy) en hebben zij al in een vroeg stadium te maken met de eigen manager. Al deze actoren vervullen een rol in het onboarding-proces en stellen daaraan ieder hun eigen specifieke, functionele eisen en wensen.

Aan de hand van een Agile Scrum werkmethodiek waarbij specificaties werden achterhaald zij er verschillende user stories geschreven. Op basis hiervan ontwikkelen wij een nieuw onboarding portal op Microsoft Office 365/SharePoint online in combinatie met Modern UI. De ontwikkeling werd voorafgegaan door een onderzoek naar de specifieke functionele behoeften van de internationale groep van medewerkers.Hiervoor is een aantal sessies georganiseerd met stakeholders en eindgebruikers.

Orangehill levert de HR-afdeling van onze klant ook redactionele ondersteuning die hen wordt geboden met web-redacteuren van onze partner Entopic.

Samenwerking

In nauwe samenwerking met Orange Otters heeft Orangehill de eisen en specificaties verzameld en deze vertaald in functionele oplossingen. Ook ontwikkelen wij een aantal zogenaamde custom webparts. Deze compacte functionele webparts stellen onze klant in staat organisatie specifieke functionaliteit in te zetten terwijl de ‘upgradability’ van de Microsoft omgeving gewaarborgd blijft.

Meer informatie? Aarzel niet ons te bellen of te mailen! Telefoon 020 820 1730 of stuur een mail via ons contactformulier.

Share This