Office 365 intranet voor COFRA

7 juni 2019

COFRA heeft een Verouderd intranet en recent een nieuwe huisstijl. Er is de wens om intranet te vernieuwen. Orangehill en Orange Otters zijn gecontracteerd om deze vernieuwing door te voeren. Orange Otters en Orangehill zijn partner in O365-projecten. Belangrijke projecten zijn onder meer ASML, Porticus Koninklijke Reesink en nu COFRA.

 

Orange Otters is een strategische communicatiepartner waarmee Orangehill graag samenwerkt. Zij zijn gespecialiseerd in het effectief vertalen van gebruikersvereisten naar User Stories, korte gebruikersverhalen die de gewenste functionaliteit beschrijven. Deze worden door Orangehill vertaald in functionaliteiten die door onze ontwikkelaars worden vertaald naar krachtige O365-applicaties.
 
Voorbeelden zijn toepassingen zoals een onboarding-portal, een intranet in combinatie met een samenwerkingsomgeving en gesyndiceerde wereldwijde kalenders. Na realisatie wordt er samengewerkt om de adoptie van de nieuwe omgeving, het portaal of de applicatie tot een succes te maken.
 
Met behulp van het recent door Orangehill en Orange Otters ontwikkelde Porticus Intranet als een sjabloon wordt het COFRA intranet ontwikkeld. Beginnend met strategische (eind) gebruikerssessies en volgens User Centered Design-richtlijnen komt het nieuwe intranet stap voor stap tot stand. De werkwijze die wij daarbij hanteren is Agile Scrum een methodiek waarin Orangehill en Orange Otters veel ervaring hebben.
 
De productie is opgedeeld in een aantal fasen waarvan de eerste in september 2019 wordt opgeleverd.
 
Meer informatie over COFRA: www.cofraholding.com
 
Wil je meer weten over onze kennis en ervaring of heb je een project dat je graag met ons oppakt? Laat het ons weten. Wij horen graag van je. Telefoon: 020 820 17 30 of gebruik ons contactformulier.
Share This