Presentatie Office 365 voor Non Profits

30 mei 2017

Op donderdag 11 mei hielden wij in samenwerking met het ICT bedrijf VBVB een kennissessie over Office 365 in combinatie met SharePoint.

De sessie was een groot succes! Het  Torpedo-theater – waarvan VBVB hoofdsponsor is – zat bomvol.Tijdens de sessie zijn we ingegaan op de mogelijkheden van Office 365 en over veel gemaakte fouten bij de introductie ervan. Een tipje van de sluier: Het gaat regelmatig mis bij het acceptatie-traject, beter gezegd; dat wordt vaak zelfs helemaal weggelaten…. Dat terwijl het succes van Office 365 binnen een organisatie juist ligt in het zinvol en persoonlijk relevant gebruik ervan. geen acceptatie is immers geen gebruik.

Wij hebben het in de presentatie uitvoerig gehad over de vele mogelijkheden die Office 365/SharePoint te bieden heeft. Uit de vragen bleek dat er veel behoefte is aan ondersteuning na het migreren naar Office 365 als omgeving voor de eigen medewerkers. Het activeren van deze medewerkers speelt daarin een belangrijke rol.

Wil jij weten wat Orangehill doet om de inzet van Office 365 en SharePoint Online te optimaliseren en écht waardevol te maken voor gebruikers? Vul dit formulier in of bel ons op 020 820 17 30.

Share This