Digivers Verwijsgids

Bied met Digivers Verwijsgids uw doelgroepen altijd en overal toegang tot informatie, aanbod en aanbieders binnen uw kennisdomein.

DIGIVERS VERWIJSGIDS

Digivers Verwijsgids is een gebruiksvriendelijke zelfhulp omgeving voor kennisintensieve en informatierijke organisaties zoals gemeenten, ziekenhuizen en productiebedrijven. Digivers Verwijsgids is geschikt voor ieder kennisdomein. Digivers Verwijsgids brengt probleemgebieden, oplossingen en aanbieders logisch samen in een gebruiksvriendelijke, online omgeving. Met Digivers realiseert u snel en eenvoudig een verwijsgids voor uw publieks doelgroepen, voor professionals of voor beiden.

Gemeente Nieuwegein en gemeente Dronten bouwen met Digivers een sociaal inwonersportaal, een online verwijsgids met ingebouwde sociale kaart. Een portaal gevuld met informatie en oplossingen waarmee bezoekers zichzelf informeren, niet zelden verrassen en zich bovendien zelfstandig kunnen verwijzen. De Digivers Verwijsgids als onmisbaar instrument in de transitie naar  meer zelfredzaamheid.

Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) en VU Medisch Centrum bieden vanaf dit najaar de Verwijsgids Kanker. De Verwijsgids helpt patiënten en hun naasten bij het vinden van ondersteunende behandeling en begeleiding bij kanker. Op ieder moment na de diagnose. Professionals vinden er gevalideerde informatie over uiteenlopende interventies bijgehouden door  inhoudsdeskundigen. Integere informatie samengebracht in een betrouwbare omgeving.

INVESTERING

Digivers Verwijsgids kent eenmalige kosten voor de opzet en implementatie van het portaal. Er gelden daarnaast jaarlijkse licentiekosten. Weten wat de prijs voor uw organisatie is? Vul het formulier onderaan in of bel ons op 020 8201730.

Digivers nieuws

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Leuk dat je meer wilt weten! Wij zijn heel nieuwsgierig naar wat wij voor jouw project of bedrijf kunnen betekenen.

Vul het formulier hiernaast in of bel direct op 020-4227330

Ik wil meer weten

    Share This